Axanova spierverzorging

Axanova houdt spieren en gewrichten soepel. Smeer, spray of plak Axanova op de stijve plek en voel direct de herstellende werking. Axanova is ideaal voor sporters, maar ook voor alledaags gebruik na fysieke inspanning in het dagelijks leven.

Zwitserse kwaliteit

Axanova is van oorsprong een Zwitsers product, met zorg ontwikkeld voor de verzorging van spieren. En uitgegroeid tot een favoriet onder sporters, fysiotherapeuten en masseurs. Alle producten worden in Zwitserland (Uetliburg) geproduceerd uit natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën, gewonnen uit verschillende delen van planten. De samenstelling zorgt voor een snelle en langdurige werking.

Alle Axanova-producten zijn zorgvuldig tot stand gekomen en uitvoerig getest voor gebruik. Axanova is geen geneesmiddel, maar een middel dat op natuurlijke wijze werkt. Alle producten zijn vetvrij en worden volledig door de huid opgenomen.

  

          
Axanova Activ
Verkoelt eerst en verwarmt daarna
Axanova Hot en Strong
Verwarmt de spieren en brengt de doorbloeding op gang
Axanova Cool
Direct kalmerende verkoeling en pijnverzachtende effect
Axanova Hot Cold Pearls
Verzacht pijn, vermindert zwelling en ontspant
Axanova massage olie
Werkt ontspannend en huidverzorgend
 

 

Axanova Activ Fluid, Activ Gel, Activ Patch, Cool Gel, Cool Patch en Power Gel zijn medische hulpmiddelen, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.