CGproducten.nl nu in beheer van Consumedix

Intro tekst

CG staat voor Curly Girl en is een haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar, bedacht door Lorraine Massey en wordt beschreven in haar boek “Curly Girl: The Handbook”. CGproducten.nl staat boordevol met advies en producten voor krullend haar en is overgenomen door Consumedix BV, daarmee wordt het huidige assortiment flink uitgebreid.

Afbeelding

De CG Methode is er voor starters, beginners en gevorderden. Eerst kunnen haareigenschappen worden bepaalt en welke methode daar het beste bij past, er zijn allerlei tips voor mooie krullen en reviews over producten te vinden. Om het zoeken makkelijker te maken zijn alle producten onderverdeeld in verschillende categorien. Bij alle producten wordt het gebruik en de ingrediënten vermeld. Kortom een complete shop waar alle info te vinden is en waar je leuke en unieke merken voor krullend haar te bestellen zijn.

Merken als: TreLuxe, Nature's Little Secret, Cachos Brazil, Trepadora, Pump Haircare, Scrunch It en meer. Maar ook de meer reguliere merken zijn er te vinden zoals Aunt Jackie's, Flora & Curl, Giovanni en Cantu. Van meerdere producten zijn ook de reisvarienten beschikbaar, zodat hier makkelijk getest kan worden of het product geschikt is.

www.cgproducten.nl