Nieuw: BeautyPro & BarberPro Display

Intro tekst

Het award winnende huidverzorgingsmerk BeautyPro biedt een unieke range maskers voor mannen (BarberPro) en vrouwen (BeautyPro). De innovatieve gezichts-, hand-, en voetmaskers bevatten natuurlijke formules en effectieve ingrediënten die verschillende huidproblemen aanpakken. Het compacte BeautyPro display bestaat uit 12 BeautyPro en 6 BarberPro varianten. De maskers zijn gebruiksvriendelijk, biologisch afbreekbaar en dermatologisch getest.

Afbeelding

Sheet maskers zijn een makkelijke manier om de huid weer te laten stralen. Na slechts één keer toepassen, krijgt de huid al een enorme boost. De maskers helpen het vochtgehalte in de huid te verhogen, wat resulteert in een vollere, gladde en gehydrateerde teint. Een gehydrateerde huid oogt veel gezonder, gelukkiger en straalt meer!

Elk Sheet masker biedt zijn eigen voordelen, maar ze verbeteren allemaal de huid. De maskers voeden en werken anti-verouderend, verhelderend en kalmerend. Nieuw zijn de Plant Based maskers met avocado en kokos, ze zijn watervrij, 100% plantaardig en rijk aan superfoodingrediënten.

De BarberPro maskers zijn een reeks unieke, biologisch afbreekbare en composteerbare maskers van bamboe speciaal voor mannen. De maskers voor gezicht, ogen en voeten bevatten actieve houtskool en collageen tegen veroudering. Een origineel cadeau idee, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. 

Interesse?

Reserveer uw display bij onze binnendienst: sales@consumedix.com, 088 - 606 3800