Nu verkrijgbaar: Kiki Curls, voor de perfecte krullen

Intro tekst

Consumedix gaat de distributie van Kiki Curls verzorgen. Het kappersmerk bestaat uit 3 producten, samen de perfecte verzorging voor mooie krullen! Volledig volgens de CG methode (Curly Girl Friendly): een haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Vrij van sulfaten, siliconen, parabenen minerale oliën en uitdrogende alcohol.

Afbeelding

Kiki Curls is speciaal ontwikkeld voor iedereen met krullen. Een heerlijke shampoo, recovery mask en wonder finish is alles wat benodigd is voor de ultieme verzorging. In 3 eenvoudige stappen verandert slap en futloos haar in een mooie bos krullen. De producten zijn los verkrijgbaar, maar ook als set genaamd ‘Heaven in a box’. De ‘Heaven in a box’ bevat 3 producten met een handleiding en beschrijving voor optimaal gebruik. De producten verschijnen in handige vacuüm verpakkingen. Zo heb je altijd de juiste dosering en gaan producten langer mee.

 1. Kiki Curls Cleanser/Shampoo
  Een bijna niet schuimende en mild reinigende ‘cleanditioner’ om dagelijks of een paar keer per week te gebruiken. Vrij van sulfaten en speciaal ontwikkeld als voor prachtige niet pluizende krullen.
   
 2. Kiki Curls Recovery Mask
  De ultieme haarhersteller voor dagelijks gebruik om krullen weer in topconditie te krijgen. Hersteld poreus en pluizig haar en maakt het haar weer sterk.
   
 3. Kiki Curls Wonder Finish
  Ontward, versterkt, definieert, ontpluist, geeft glans, beschermt tegen hitte beschadiging en houdt krullen in controle met behoud van een natuurlijk gevoel.

Bekijk de Kiki Curls producten.