Rasura, exclusieve scheerartikelen

Intro tekst

Behoefte aan een luxe scheerervaring? Rasura biedt dé oplossing. Verwen jezelf of iemand anders met deze exclusieve scheerartikelen voor de ultieme scheerervaring. A shave like no other!

Afbeelding

Rasura heeft in samenwerking met Hans Baier diverse exclusieve scheerartikelen van hoogwaardige kwaliteit op de markt gebracht. Deze scheerkwastenfabriek, die inmiddels bijna het 100 jarig
jubileum viert, staat bekend om de productie van hoogwaardige handgemaakte scheerkwasten zonder het haar te bleken of te knippen.

Rasura biedt kwasten van verschillende haarkwaliteiten, verschillende kwastgroottes en handvaten gemaakt van kunststof en natuurlijke hoorn. De scheerkwasten, scheermessen, kwastenhouders, zepen en vele accessoires vormen een compleet scheerpakket voor de hedendaagse man.

Rasura scheerkwasten
Rasura biedt scheerkwasten vervaardigd van dassenhaar en hoogwaardig synthetisch haar. De scheerkwasten met dassenhaar zijn de Rasura Silverspitz en de Rasura Graudas. De fabrikant maakt gebruik van kwalitatieve leveranciers die goedgekeurd zijn door de regering waar gecontroleerd word op de leefomstandigheden van de dassen.

Voor de Rasura Silverspitz is gebruik gemaakt van top kwaliteit dassenhaar, afkomstig van de nek of rug. De haartjes zijn zacht, soepel en licht. Schuim is binnen no time gecreëerd.De Rasura Graudas bevat haren uit de onderbuik van de das en is daardoor iets ruwer. Beide kwasten zijn 100% natuurlijk en worden met de hand vervaardigd. Ze voelen prettig aan en absorberen snel water.

Daarnaast biedt Rasura ook een Vegan scheerkwast met synthetische haren. Deze kwast droogt sneller en gaat lang mee. De speciale reisscheerkwast voor on-the-go heeft een matzwart handvat en is gemaakt van alluminium fijndas. De Scheerkwasten van Rasura zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren handvaten: hoorn, ivoor, marmer-grijs, wit en/of zwart.

Rasura scheermes
Het Rasura veiligheidsscheermes is speciaal ontwikkeld om het risico op snijwondjes te voorkomen. Gemaakt van verchroomd metaal met gekartelde grip. Scheert prettig, voorkomt ingegroeide
haren en is aan twee kanten te gebruiken.

Rasura scheerzepen
Rasura biedt twee varianten scheerzepen, namelijk Sensitive en Sandelwood. De Sensitive variant verzorgt, hydrateert en bevat Menthol, Eucalyptus en Aloë Vera. De Sandelwood variant is licht geparfumeerd met de prettige kruidige geur van Sandelwood. De zepen zijn zowel in een kant- en klaar scheerblik als in een navulverpakking verkrijgbaar.

Accessoires
Handige accessoires zijn de RVS scheerkommen en standaards voor het correct opbergen en uitlekken van uw scheerkwast. Na het scheren dient de kwast te worden schoongespoeld, afgedroogd en omgekeerd te worden ophangen in de bijgevoegde scheerkwasthouder. Dit verlengt de levensduur van de kwast.

Tip - Het perfecte cadeau
Met Vaderdag in aantocht is de Rasura Giftset het perfecte cadeau. De giftset bevat naast een scheerkwast met handige standaard en scheerzeep ook een zachte Rasura handdoek. De giftsets zijn verkrijgbaar in de Sandelwood- en Sensitive-variant.

Rasuraproducten_0.PNG