Afgelopen maand veel nieuwe Emdee displays geplaatst!

Intro tekst

Onze vertegenwoordigers hebben weer meerdere drogisterijen voorzien van een vernieuwd Emdee display. Een overzichtelijke productpresentatie met het totale productaanbod van Emdee Tapes & Braces. 

Afbeelding

Emdee biedt uitkomst bij chronische bewegingsklachten: een instabiele knie of bijvoorbeeld vocht in de benen. Ook bij tijdelijke hinder van bijvoorbeeld een verzwikking, verstuiking of een kneuzing.

Emdee Tapes & Braces bieden ondersteuning bij blessures, kneuzingen, ontstekingen in spieren en gewrichten. Ze verlichten pijn en kunnen helpen nieuwe blessures te voorkomen.

Emdee braces zijn ontwikkeld in samenwerking met orthopedische artsen en specialisten van Dr. Med. De braces zijn van uitstekende kwaliteit, huidvriendelijk, hebben een anatomisch design en zitten erg comfortabel. De braces bieden compressie en ondersteuning en zijn onderverdeeld in verschillende klassen.

Emdee sporttape biedt ondersteuning en stabiliteit aan spieren en gewrichten en helpt blessures voorkomen. De kinesiologie tapes, ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten, helpen bij en verkleinen de kans op verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit. Bovendien stimuleren ze de doorbloeding en zijn ze van comfortabel, ventilerend, duurzaam en watervast materiaal. Het Emdee assortiment bestaat uit braces voor de elleboog, pols, knie en enkel.

Interesse in een Emdee display? Stuur een mail naar sales@consumedix.com of vraag ernaar bij uw vertegenwoordiger.