Nieuw: Vairus COVID-19 Luchtreiniger

Intro tekst

Vairus zuivert de lucht van bacteriën, virussen, luchtjes en schimmels d.m.v. fotokatalyse techniek. De innovatieve luchtreiniger is slim en krachtig en reinigt ruimtes tot wel 150 m2.

Afbeelding

In tegenstelling tot traditionele luchtreinigers, zoals HEPA filters, vernietigt Vairus de vervuilers in plaats van ze alleen maar te filteren. Vairus vernietigt het coronavirus voor 99,94% in 5 minuten. Naast dat de luchtreiniger inzetbaar is tegen COVID-19, werkt hij ook bij hooikoorts en allergie klachten. Onder invloed van straling uit UV licht werkt titaniumdioxide als een katalysator en zet het zuurtsof uit water om in hydroxylradicalen. Die breken de moleculen van o.a. bacteriën en virussen af. VAIRUS kan continu (24/7) gebruikt worden, ook in aanwezigheid van mensen, omdat het een volledig onschadelijk systeem is.

Ook uniek: een zeer lange levensduur zonder onderhoud. De Vairus luchtreiniger is geschikt voor allerlei ruimtes. Bovendien is hij eenvoudig te bedienen en programmeren met de Casambi app (android en iOS). Met het mooie moderne ontwerp past hij in elk interieur. In de luchtreiniger zitten meerdere sensoren die de luchtkwaliteit meten. De volgende waardes zijn af te lezen in de app: Temperatuur, Luchtdruk, Luchtvochtigheid, CO2 (kooldioxide), TVOC (gassen) en IAQ (Indoor Air Quality).

De Vairus luchtreiniger is per 1 mei verkrijgbaar bij Consumedix.

Meer informatie over Vairus