Bamboe is "in". Plastic is "uit": WooBamboo tandenborstel

Intro tekst

Wil je je steentje bijdragen aan het milieu? Bestel dan de WooBamboo tandenborstel en de Ecodenta extra black whitening tandpasta! Deze eco toothbrush met MOSO bamboe is biologisch geteeld én afbreekbaar. Deze vegan ecodenta tandpasta zit boordevol natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een frisse gezonde mond met stralend witte tanden!

Afbeelding

Bamboe is "in". Plastic is "uit".  Met de WooBamboo tandenborstel draagt u bij aan een beter milieu. MOSO bamboe is volledig biologische geteeld en afbreekbaar.

Het mooie golvende handvat van de Woobamboo bamboe tandenborstel zorgt voor een goede grip die in de ronding van je handpalm valt en een natuurlijke plek voor je duim biedt. Een zeer lichte waxlaag in combinatie met de toch al antimicrobiële aard van bamboe verzekert je dat je niet alleen iets gezonds voor je mond doet, maar ook dat zich geen kiemfestijn aan het handvat opbouwt! We bieden drie haarsterktes in prachtige kleuren. Onze tandenborstels passen bovendien in uw tandenborstelhouder! 

MOSO Bamboe:

  • is natuurlijk geteeld, zonder toegevoegde chemicaliën of pesticiden van welke aard dan ook
  • groeit op natuurlijke wijze wel tot 4 meter per dag
  • wordt volledig duurzaam geoogst
  • is Panda-vriendelijk omdat zij geen MOSO Bamboe eten

Het handvat wordt omkleed met een volledig natuurlijke wax om het zijdeachtig en droog te houden en is volledig biologisch afbreekbaar.

www.topgezondheidsproducten.nl