Curasept antibacteriele mondverzorgingsproducten

Curasept biedt een breed scala aan behandelingen voor de verzorging van tanden en tandvlees. De meest geavanceerde oplossingen voor een gezonde en mooie mond. Een combinatie van de effectieve antiplaque-activiteit van chloorhexidine met hoogwaardige functionele componenten.

Voor elk probleem de juiste oplossing

Er zijn meerdere professionele oplossingen ontwikkeld voor de behandeling van aandoeningen zoals tandvleesbloedingen, pijnlijke irritaties, slijmvliesletsels en frequente ontstekingen.

Consumedix neemt distributie Curasept over

Door de samenwerking wordt het afzetgebied verbreedt en kennis gebundeld. Samen zal er gekeken worden naar nieuwe marketingacties. Met speciale aandacht voor de unieke kenmerken van de Curasept producten; mondspoelmiddel, een mondspoelmiddel met hyaluronzuur en polyvinylpyrrolidone-vinyl acetaat, gel-tandpasta en parodontaal gel. Allen bevatten chloorhexidine, hét middel bij ontstekingen in de mond; voor bescherming tegen wondinfecties na een extractie en voor verwijdering van tandplak.

Nieuw: Vairus COVID-19 Luchtreiniger

In tegenstelling tot traditionele luchtreinigers, zoals HEPA filters, vernietigt Vairus de vervuilers in plaats van ze alleen maar te filteren. Vairus vernietigt het coronavirus voor 99,94% in 5 minuten. Naast dat de luchtreiniger inzetbaar is tegen COVID-19, werkt hij ook bij hooikoorts en allergie klachten. Onder invloed van straling uit UV licht werkt titaniumdioxide als een katalysator en zet het zuurtsof uit water om in hydroxylradicalen. Die breken de moleculen van o.a. bacteriën en virussen af.

Rasura

Exclusieve scheerartikelen van hoogwaardige kwaliteit

Rasura® heeft in samenwerking met Hans Baier uit Duitsland diverse exclusieve scheerartikelen van goede kwaliteit op de markt gebracht. Al bijna 100 jaar staat de scheerkwastenfabriek van Hans Baier voor hoogwaardige, handgemaakte scheerkwasten – zonder het haar te bleken of te knippen. We bieden verschillende haarkwaliteiten, verschillende penseelgroottes en handvatten gemaakt van eenvoudig kunststof tot natuurlijke hoorn.

Nu verkrijgbaar: Kiki Curls, voor de perfecte krullen

Kiki Curls is speciaal ontwikkeld voor iedereen met krullen. Een heerlijke shampoo, recovery mask en wonder finish is alles wat benodigd is voor de ultieme verzorging. In 3 eenvoudige stappen verandert slap en futloos haar in een mooie bos krullen. De producten zijn los verkrijgbaar, maar ook als set genaamd ‘Heaven in a box’. De ‘Heaven in a box’ bevat 3 producten met een handleiding en beschrijving voor optimaal gebruik. De producten verschijnen in handige vacuüm verpakkingen. Zo heb je altijd de juiste dosering en gaan producten langer mee.

Top haarverzorging

Haarverzorging is voor iedereen belangrijk. Met de juiste verzorging blijft je haar glanzend en verzorgd. Een goede shampoo verzorgd ook je hoofdhuid. En de juiste haarverzorging is niet alleen beter voor je haar, maar ook beter voor jezelf! Met mooi, verzorgd haar voelen we ons beter.

Mediphos OTC gaat zelfstandig verder onder de naam Consumedix B.V.

Consumedix zal zelfstandig verder gaan nadat de zuster firma’s verkocht zijn en geen onderdeel meer uitmaken van de Mediphos Group. De nieuwe naam Consumedix en de vernieuwde uitstraling moeten gaan zorgen voor een duidelijkere positionering en betere herkenbaarheid. De naamswijziging heeft geen consequenties voor de bedrijfsactiviteiten. Consumedix blijft distributeur van o.a. gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking hoog in het vaandel hebben staan.

Staudt Handcreme: verbeterde formule!

Door veel handen wassen wordt de beschermlaag van de huid aangetast. Met de vernieuwde Staudt handcrème zijn droge handen binnen no-time weer zacht en verzorgd. Andere bestanddelen zijn Shea Butter wat de huid voedt en verzacht. Bisabolol en Allantoine kalmeren en stimuleren het herstel van de huid. Gecombineerd met extra Hyaluronzuur en Defensil Plus vormt dit de ideale handcrème en is bovendien bewezen effectief. Staudt Handcrème is ontwikkeld en wordt toegepast door de plastische chirurgen van het brandwondencentrum in Beverwijk.