Prep huidverzorging

De multi-inzetbare Prep huidverzorging

Prep Cream komt van oorsprong uit de Verenigde Staten en werd daar door een productie-chemicus, genaamd Mark W. Allen, bedacht. Hij startte met de productie van dit merk in 1860. In 1936 werd Prep in Nederland geïntroduceerd. In vele landen is het uitgegroeid tot een begrip gedurende meer dan 80 jaar. De formule van Prep is in al die jaren grotendeels onveranderd gebleven. Een ideaal product waardoor in de huisapotheek van bijna ieder gezin wel een tube van pas komt. Prep huidverzorgingsproducten hebben een unieke samenstelling met etherische oliën en plantenextracten en bevatten de unieke Prep essence van essentiële oliën.

Wanneer te gebruiken?
Preventief bij het scheren zonder irritatie van oksels, bikini – lijn, benen en het gezicht, na het verbranden door de zon, brandwonden, doorliggen, acné, snij- en schaafwondjes, insectenbeten, voor en na het scheren, geïrriteerde huid bij allerlei probleempjes en bij een droge, ruwe, schrale huid.

Visual prep 2018.JPG

 

De scheerproducten van Prep zijn medisch verantwoord in het gebruik bij natscheren en die helpen effectief om huiduitslag door het scheren te voorkomen. Zij zorgen ervoor dat uw huid zacht, koel en verfrist blijft. De Prep scheerschuim is speciaal samengesteld om de gevoelige huid te beschermen en om u of jou dag na dag een prettige, pijnvrije scheermethode te bezorgen.