Top haarverzorging

Haarverzorging is voor iedereen belangrijk. Met de juiste verzorging blijft je haar glanzend en verzorgd. Een goede shampoo verzorgd ook je hoofdhuid. En de juiste haarverzorging is niet alleen beter voor je haar, maar ook beter voor jezelf! Met mooi, verzorgd haar voelen we ons beter.

Shampoo & Lotion Actigener

Een goede shampoo en lotion conditioner zijn de basis van mooi en gezond haar. Elke shampoo heeft zijn eigen werking. De shampoo's en lotion van Actigener zijn rijk aan plantaardige vitaminen, aminozuren, proteïnen en mineralen. Ze zijn te gebruiken tegen roos, haaruitval en huidschilfering. Deze problemen worden opgelost in plaats van onderdrukt. Actigener werkt goed tegen jeuk, vet of futloos haar.

Kiki Curls hEaven in a box

Voor de verzorging van krullen hebben we Kiki Curls. Een set met drie Kiki Curls producten om krullen de ultieme verzorging te geven. De set bestaat uit de Kiki Curls Cleanser, Kiki Curls Recovery Mask en Kiki Curls Wonder Finish. Met  drie eenvoudige stappen zijn krullen binnen no-time weer verzorgd en gestyled!