Woobamboo mondverzorging

De mondverzorgingsproducten van Woobamboo zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Het handvat van de tandenborstels en het flosdraad is gemaakt van bamboe; organisch, natuurlijk antimicrobieel, duurzaam geteeld, biologisch afbreekbaar en ook nog stijlvol.

Woobamboo picture.jpg Een Woobamboo tandenborstel is een fantastisch alternatief voor de typische plastic of nylon tandenborstel, waarvan er elk jaar meer dan 2 miljoen bij het vuilnis belanden.

 

De Woobamboo tandenborstels:

  • zijn gemaakt van biologisch en duurzaam geteelde bamboe, zonder enige toegevoegde chemicaliën of pesticiden. Bovendien is de borstel bedekt met een natuurlijke was om hem zijdezacht en droog te houden.
  • zijn panda-vriendelijk. Moso bamboe staat erom bekend een meter per dag te groeien in de juiste omstandigheden. Een panda eet geen Moso bamboe, dus de voedselbronnen van de panda’s worden niet ontnomen.
  • bevatten biologisch afbreekbare handgrepen. En liggen dus niet voor eeuwig in de natuur, zoals andere plastic tandenborstels! Toe aan een nieuwe tandenborstel? Gooi de Woobamboo borstel op een composthoop, waar deze op natuurlijke wijze zal vergaan.
  • zijn antimicrobieel. Bamboe is van nature antimicrobieel. Dat houdt in dat u zich in theorie geen zorgen hoeft te maken over bacteriën die op het handvat groeien.
  • zijn stijlvol en uniek. Naast dat de borstels milieuvriendelijk zijn, zien ze er gewoon mooi en uit.

Het Woobamboo flosdraad is gemaakt van natuurlijke organische zijde en verpakt in plantaardig plastic. De verpakking is ook direct de flosdispenser, heel handig.

organic-toothbrush_01-390x225.jpg WooBamboo_Logo_0.png